Adieu…

Beste vrienden, sympathisanten en supporters van het eerste uur,

Het gaat goed met mij. Na mijn omzwervingen over hei en dal, ter land, ter zee en in het luchtruim, heb ik besloten definitief voet aan wal te zetten. Mijn laatste bezoek aan Brazilië heeft mij zwaar getoucheerd. Zo liggend op het zandstrand, tussen honderden bezwete Carioca madammen en mijnheren, overvielen mij verschillende bespiegelingen over de vele projecten die ik met mijn eigen ogen mocht aanschouwen. Zoveel jeugdige nieuwsgierigheid en enthousiasme, zoveel verschillende culturen, het doet wat met een mens.

En ja, wanneer een mens zijn hart ontbloot, dan is de liefde nabij. Het gebeurde daar op het strand van Rio, ze wandelde voorbij en ik, ik zag dat het goed was.

De goede verstaander verstaat dat ik mijn hart dus verpacht heb aan dit land en aan Isabella, die schoone, en het Europese vasteland dus voorlopig vaarwel zeg.

Mijn vliegend vehikel stal ik hier voorlopig op Zuid-Amerikaanse bodem, maar ik zeg altijd, zeg nooit nooit, en met een beetje vet, is een vliegfiets weder gauw opgezet!

Ik wens jullie alvast een schone uitzwaai en een deugddoend nieuw jaar, gevuld met veel internationale omzwervingen en avonturen.

Ga steeds gezwind met de wind!

Uw genegen vriend,
Valère.

~ by jint20 on December 10, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: